Elite Senior

Servicii

Cămin pentru vârstnici independenți – Ce presupune?

Vârstnicii independenți sunt persoane care pot încă să se descurce cu activitățile zilnice de îngrijire personală și a spațiului de locuit, însă cu un efort care îi poate obosi. Spălatul rufelor, al hainelor, gătitul, cumpărăturile, mersul la medic sau curățenia încep să devină o povară atât prin timpul din ce în ce mai mare pe care îl consumă, cât și prin energia pe care o presupun.

Când alegeți Elite Senior Bucuresti lăsați toate aceste activități în urmă și vă puteți bucura în sfârșit așa cum vă doriți de timpul liber, prin activități relaxante și liniștitoare, alături de cei dragi sau de prieteni. Pentru că, da, în ciuda imaginii colective că bătrânii sunt singuri sau triști, aceștia pot avea relații de prietenie și pot duce o viață normală, optimistă la fel ca oricine altcineva.

Cămin pentru vârstnici independenți – Ce presupune?

Alegerea unui centru pentru vârstnici este cu siguranță o alegerea grea la început, însă acomodarea într-un spațiu confortabil și modern cum este Elite Senior, va deveni cea mai bună decizie pe care o puteți lua.

Toți rezidenții beneficiază de asistență și servicii medicale de cea mai bună calitate, de la profesioniști, și de o atmosferă primitoare și companie interesantă.

Elite Senior este un cămin de bătrâni la care orice vârstnic visează, cu vedere către lac, dotări moderne, camere spațioase și luminoase. Aici seniorii beneficiază de îngrijire de cea mai bună calitate, din partea profesioniștilor cu experiență în domeniul medical, monitorizare și supraveghere atentă, pentru a duce o viață de calitate. Personalul medical prezent în mod constant cunoaște empatia și grija, dar și respectul și îl oferă la fiecare interacțiune cu rezidenții azilului. Siguranța prezenței lor la locație îi liniștește atât pe pacienți, cât și pe familiile acestora, care știu că sunt pe mâini bune.

Un beneficiu important al vieții într-un cămin de bătrâni este apartenența la grup și integrarea în mica comunitate a rezidenților. Sentimentul că sunt din nou parte a unui grup social, cu care pot împărtăși experiențe vechi și noi și alături de care se pot distra, înseamnă foarte mult pentru moralul și starea psihologică a unui vârstnic. Prietenii de vârste apropiate vor crea legături și micile momente de anticipare pentru revederile de zi cu zi sau jocurile la care participă pot crește optimismul și pofta de viață.

Mai mult din ce contează: timp prețios

Când activitățile de zi cu zi și grijile pentru acestea dispar, rămâne timp prețios, de petrecut după bunul plac. Seniorii de la căminul Elite Senior Bucuresti au mai mult din această resursă importantă, pe care aleg cum să și-l petreacă: alături de ceilalți rezidenți, prin jocuri de societate sau create de îngrijitori pentru a le stimula memoria sau singuri, exersându-și pasiunile sau căutând divertisment la cinematograful din incintă, la televizor sau pe internet.

Și pentru că fiecare moment important are nevoie de o celebrare memorabilă, putem organiza pentru rezidenții căminului de bătrâni aniversări festive, de care să se bucure în fiecare an.

Bunăstare prin hrană echilibrată și gustoasă

O dietă echilibrată și sănătoasă poate îmbunătăți starea de spirit și contribuie la un fizic sănătos și puternic, chiar și la vârsta a treia. Centrul nostru are restaurant propriu, la care echipa de bucătari pregătește zilnic, din ingrediente proaspete și de calitate, preparate nutritive și sănătoase. Toate mesele au la bază rețete care țin cont de interdicțiile și nevoile alimentare ale seniorilor, pentru ca aceștia să se simtă bine după ce mănâncă și să aibă energie.

Căminul Elite Senior oferă rezidenților trei mese și două gustări pe zi, toate preparate cu grijă și pasiune, pentru a le acoperi nevoile alimentare și a le oferi satisfacție după fiecare masă.

Supraveghere 24/7

Serviciile medicale sunt oferite de medicul centrului, alături de echipa de asistente și infirmiere prezente non-stop în locație. Aceștia se vor ocupa de toate aspectele care țin de îngrijirea medicală a vârstnicilor, de la evaluarea parcursă la internare, monitorizarea constantă și până la consultațiile, recoltarea de analize și, în caz de urgență, însoțirea la spital pentru investigații suplimentare. Echipa noastră de profesioniști va actualiza dosarul medical al pacienților și se va asigura că bătrânii sunt îngrijiți corespunzător, pentru a se putea bucura de o viață demnă și independentă.

Beneficiile medicale oferite la Elite Senior includ și prezența la centru a specialiștilor în gimnastică medicală și fizioterapie, care conduc ședințe personale și de grup.

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări ați avea despre căminul de bătrâni Elite Senior și serviciile oferite.

Sună acum!